INTERIEURONTWERP

Elke opdracht – groot of klein – geniet van een persoonlijke aanpak.
Er wordt steeds rekening gehouden met de persoonlijke wensen en vragen van de opdrachtgever.
Geïnspireerd door een passie voor interieur wordt er gezocht naar een geschikt ontwerp waarbij onder andere aandacht wordt geschonken aan functionaliteit, ruimte, lichtinval en materiaalgebruik.

Kleuradvies:
In de knoop met je kleurkeuze? Dan is een kleuradvies de oplossing.
Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer die je interieur uitstraalt. Tijdens een bezoek aan jullie woning gaan we samen op zoek naar jullie voorkeuren en stemmen we deze af op de verschillende ruimtes.

Maatmeubilair:
Nood aan een nieuwe keuken, badkamer, dressing of woonkamer inrichting op maat?
Bij het ontwerpen van maatmeubilair wordt de ruimte optimaal benut en zijn er geen beperkingen zoals bij standaard meubilair. Er kunnen oplossingen worden uitgewerkt voor elke ruimte, van een zolderinrichting tot een badkamer en bergingkasten.

Totaal inrichting:
Voor de totaal inrichting van je woning werken we samen van A tot Z. Dit kan zowel voor een nieuwbouwwoning als voor een verbouwing. Bij een totaal inrichting beginnen we met het bepalen van de ruimtelijke indeling en gaan we door tot het kiezen van de kleuren. Het eindresultaat is een totaalplaatje dat volledig op elkaar is afgestemd.

FOTOGRAFIE

Een afgewerkt project, vastgoed of vakantiewoning die u mooi in beeld wil brengen? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

3D VISUALISATIES

Bij het maken van 3D visualisaties wordt er vertrokken van 2D plannen. De plannen worden omgezet naar een 3D model en daarna verder opgewerkt tot sprekende visualisaties.
Zowel particuliere als professionele klanten kunnen bij mij terecht voor 3D grondplannen en 3D visualisaties van interieur- en exterieur.

Vragen of graag vrijblijvende offerte, neem dan contact met me op via onderstaande gegevens.